pexels-pixabay-33786.jpg

THUISZORG

Stichting Zorg Thuis helpt en ondersteunt u bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging. In overleg met u maken wij afspraken over welke handelingen u nog zelf kunt doen en waar wij u bij zullen helpen. Het heeft onze visie dat u uw zelfstandigheid en dus zelfredzaamheid, zo lang mogelijk in stand houdt, hierdoor kan en is verantwoord thuis wonen met zorg mogelijk. Wij begeleiden u ook, als daar sprake van is, in het gebruik van eventuele hulpmiddelen die uw
persoonlijke zorg kunnen verbeteren of vergemakkelijken.

De zorgafspraken die wij met u maken worden vastgelegd in een zogenaamd “zorgplan”. Onze wijkverpleegkundige heeft dan ook met u bepaald hoe vaak u zorg per week nodig hebt, dit kan variëren van een paar keer per week tot meerdere keren per dag. Uw afspraken komen terecht in een weekplanning voor onze zorgmedewerkers, zij komen bij u langs op de afgesproken dagen en tijdstippen. Bij voorkeur ziet u zoveel mogelijk dezelfde medewerkers.

LOGO_SZT_WEBSITE_CHECK.png

Hulp bij het wassen of douchen

LOGO_SZT_WEBSITE_CHECK.png

​Hulp bij aan- en/of uitkleden

​Hulp bij de toiletgang

Hulp bij scheren, tanden poetsen, haren kammen

Hulp bij het eten en drinken

Hulp bij medicatietoediening, etc.

​Hulp als u zich moet verplaatsen, bijvoorbeeld vanuit bed naar uw rolstoel e.d.

​Hulp bij het aantrekken van steunkousen of zwachtelen van de benen

pexels-anna-shvets-5231289.jpg