top of page

De Nieuwenhof

De Nieuwenhof 310a, 7383 ET Voorst

0575-847568

Over de locatie

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal. De zorg wordt vergoed via de WLZ, ZvW of de WMO, afhankelijk van de zorgvraag. Het wonen bij Zorgresidentie Zonneburg betaalt u zelf. U betaalt naast de huur een vast tarief per maand voor een residentieel pluspakket voor diensten op het gebied van wonen, gebouw- en tuinonderhoud, schoonmaak, maaltijdverzorging, activiteiten en overige services. De nutsvoorzieningen (gas/water/energie) zijn niet inbegrepen, hiervoor sluit u zelf een overeenkomst af, indien nodig kunnen wij u ondersteunen bij het invullen van de aanvraagformulieren.

De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt De Nieuwenhof over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten, pedicure en fysiotherapie. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

Maak kennis met de locatie manager

Sinds 1 mei 2022 is Nicole Brockötter-Beldman locatiemanager van de Nieuwenhof in Voorst.

Tijdens haar studie ontwikkelde zij haar leidinggevende capaciteiten en bekleedde vervolgens diverse functies op managementniveau. In 2018 heeft ze kennis gemaakt met de particuliere ouderenzorg. Ze kreeg veel energie van het werken op een woonzorglocatie, het nauwe contact met bewoners, families en medewerkers en het zijn van een belangrijke schakel binnen het MT.

Ze heeft ruime ervaring met het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorg. Als verbindende factor weet zij medewerkers te coachen en in hun kracht te zetten.

Zoals Nicole zeg: Ik vind het welzijn van mijn medewerkers erg belangrijk, ik wil dat ze energie halen uit wat ze doen en met veel plezier naar hun werk gaan. Een sterk team betekend voor Nicole: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht ontvangen die zij verdienen en wij hun dag hiermee vullen met steeds weer die kleine geluksmomentjes en oprechte aandacht”

bottom of page