Rijtjeshuizen

Wijkverpleegkundige (Zeist)

Stichting Zorg Thuis is een zorgorganisatie in Driebergen-Rijsenburg, wij leveren reeds 25 jaar zorg aan senioren die in 5  kleinschalige woonlocaties wonen. Wij doen dit 24/7 en betreft veelal WLZ zorg in de vorm van VPT.

 

Voor onze afdeling wijkzorg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor de functie van wijkverpleegkundige. Onze wijkzorg bevindt zich nog in een ontwikkelingsfase en is groeiende in de wijken van Zeist en Driebergen, in de wijk bij cliënten thuis leveren wij naast thuiszorg ook huishoudelijke hulpen.

Met jouw medische kennis en ervaring draag je bij aan het leveren van goede kwaliteit van zorg en het welbevinden van de cliënten. Na overleg met de client weet je een goede indicatie te stellen en het zorgplan op maat te maken. Wij werken met een visie op persoonlijke zorg, aandacht en ondersteuning. Aan jou de taak om veranderingen in de gezondheidssituatie en het welzijn van cliënten te signaleren en hierop actie te ondernemen. Waar nodig voer je ook zelf zorg uit om een goed beeld van de client te krijgen of de collega’s te kunnen voorzien van advies/coaching in complexe situaties. Je coördineert en coacht waar nodig je collega’s om de kwaliteit van zorg te verhogen. Je bent de spil in de samenwerking met andere disciplines zoals de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en kijkt steeds of het beter kan. Je bent de vraagbaak van iedereen en zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

 

Je bent de belangrijkste schakel van ons thuiszorgteam, dat verder bestaat uit een planner/coördinator (eerst verantwoordelijke),  verpleegkundigen, verzorgenden en helpende plus collega’s. Een veelzijdige functie in een fijne organisatie, waar je meewerkt aan de verdere professionalisering van onze wijkzorg.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

 • Het diploma HBO Verpleegkunde, aangevuld met de opleiding Indiceren in de wijk.

 • Je bent BIG-geregistreerd.

 • Bekend met Nedap ONS, wij werken met MIKZO classificatie systeem.

 • Zelfstandigheid en accuratesse.

 • Een kritische, creatieve en inspirerende houding.

 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

 • Bekendheid met de nieuwste ontwikkelingen in de thuiszorg.

 • Kennis van actuele wet- en regelgeving en de diverse financieringsvormen binnen de thuiszorg.

 • Dat je meedenkt en samenwerkt met onze manager Kwaliteit & Zorg ten behoeve van een  optimale inrichting van de zorgprocessen.

 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.

 • Een marktconform salaris en inschaling op basis van de cao VVT, bepalend door ervaringsjaren

 • Een jaarcontract welke bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

 • Het vertrouwen om te kunnen werken met een veel eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden, conform de Taakfunctie omschrijving.

Informatie

Liever eerst nog wat meer informatie over de functie? Dan kun je terecht bij de heer Peter Uriot, Bestuurder, Telefoonnummer 088-0185419.

 

Enthousiast?

Wat fijn! Je kunt solliciteren door een motivatiebrief met cv te mailen naar b.krijnen@stichtingzorgthuis.nl. Wil je in het onderwerp van je email “sollicitatie Wijkverpleegkundige” vermelden? In je brief lezen wij graag je motivatie voor deze functie, wij willen je graag ontmoeten!

SOLLICITEER DIRECT

arrow&v
arrow&v
arrow&v